Ons team

Twan van Wijk

Rijles zonder stress is de sleutel tot succes.

Mijn naam is Twan van Wijk.  Ik woon met veel plezier sinds 2010 in Goirle met mijn gezin. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden of lekker thuis en als het even kan, lekker in de tuin. Ik krijg energie van opleiden, coachen, werken met mensen én autorijden. Daarom ben ik in 2019 rijinstructeur geworden. Daarvoor ben ik 23 jaar actief geweest in sales- en salesmanagement functies.

Met Real-Wise Rijopleidingen bieden we iedereen die wil leren autorijden óf wil opfrissen dan wel uitbreiden, een solide, vertrouwde en persoonlijke omgeving om dit ook daadwerkelijk zo prettig mogelijk te kunnen doen.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Een proefles bij Real-Wise Rijopleidingen is gratis én zonder verplichtingen. Je ontvangt na afloop een advies op maat over je rijles pakket. Veel mensen willen op dit moment het rijbewijs halen. Onze rijschool werkt momenteel met een wachtlijst. Wil je weten wanneer je kunt starten met autorijlessen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze contact pagina. Uiteraard kun je ons ook direct bellen!