Real-Theorie auto

REAL-WISE OP WEG NAAR JE AUTO THEORIE

  • Met complete theorie app!

  • Examentraining én evaluatie

  • Wat je leert, blijft écht hangen

Schrijf je in voor onze klassikale theorie lessen

Vul hier je volledige naam in
Vul hier je telefoonnummer in

Wat je kan verwachten van Real-Theorie auto

We behandelen in 3 avonden van 3 uur alle auto theorie. Dit doen we afwisselend en stap voor stap. Onze uitleg is altijd duidelijk, goed en simpel! We presenteren een (sub) onderwerp en daarna behandelen we examenvragen die bij dit onderwerp passen. Zo leer je direct én interactief wat je kunt verwachten op het theorie examen.

Met ondersteuning van onze theorie app, bereid je je voor op elke avond. Ben je klaar met onze opleiding, dan kun je direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Om te slagen voor je theorie examen is examentraining de sleutel tot succes!

Waar staan we voor?

Real-Wise Theorie staat voor persoonlijke aanpak waarbij de leerling centraal staat. Daarom verzorgen we onze lessen klassikaal. We motiveren onze leerlingen door een afwisselend lesprogramma. Dit faciliteren we door het gebruik van de nieuwste onderwijsmethode, goede lesmaterialen en door de inzet van vakbekwame trainers.

Zo gaat het bij het theorie examen van het CBR

Het plannen van je theorie examen is snel geregeld!

Voordat je aan onze theorie opleiding deelneemt, adviseren we je om het theorie examen bij het CBR alvast in te plannen. Het inplannen van je theorie examen kun je gemakkelijk even zelf doen via mijncbr.nl Met Digi-D log je gemakkelijk in op de site van het CBR en plan je direct een locatie, datum en tijdstip. We adviseren je om bij het plannen van je theorie examen rekening te houden met onze opleidingsdata.

Een goede auto theoriecursus volgen is belangrijk. Dit vormt namelijk de basis van je rijopleiding! Daarom adviseren we je bij het selecteren van een cursus altijd te letten op de volgende zaken. Een goede theoriecursus is altijd duidelijk, simpel uitgelegd én up-to-date.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen, waarvan 28 vragen over inzicht, 25 over gevaarherkenning en 12 kennisvragen. Bij gevaarherkenning krijg je foto’s te zien van verkeerssituaties. Hierbij geef je aan hoe te reageren. De mogelijkheden zijn dan: niets doen, gas loslaten óf remmen. Je moet het theorie examen halen voordat je aan het praktijkexamen mag deelnemen.

Het theorie-examen kun je in verschillende CBR examencentra doen. Bij ons in de regio zijn de dichtstbijzijnde CBR examencentra te vinden in Breda en Eindhoven. Tijdens het boeken van je theorie-examen via mijncbr.nl kun je de overige examencentra vinden.