Ons team

Mike van Riel

Rijlessen verzorgen we op een vertrouwde, fijne en leuke manier.

Ik ben Mike van Riel, 41 jaar, geboren en getogen in het prachtige dorp Goirle waar ik nog steeds met mijn gezin woon. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de padelbaan bij TCT of langs de voetballijn bij VOAB om mijn zoon aan te moedigen. Ik begon op het ROC Sport en Bewegen om leraar te worden. Na die opleiding sloeg ik een andere weg in waarbij ik veel kon autorijden. Sinds 2018 combineer ik opleiden, coachen en rijden met een eigen rijschool.

Met Real-Wise Rijopleidingen bieden wij een plek waar iedereen die zijn/haar rij carrière wil starten, herstarten of uitbreiden dat op een vertrouwde, fijne en leuke manier kan doen.

Real-Wise Rijopleidingen

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Een proefles bij Real-Wise Rijopleidingen is gratis én zonder verplichtingen. Je ontvangt na afloop een advies op maat over je rijles pakket. Veel mensen willen op dit moment het rijbewijs halen. Onze rijschool werkt momenteel met een wachtlijst. Wil je weten wanneer je kunt starten met autorijlessen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze contact pagina. Uiteraard kun je ons ook direct bellen!