Ons team

Flip Warringa

Als je met mij gaat lessen krijg je elke les de welbekende “Tip van Flip”.

Mijn naam is Flip Warringa en ben 3 jaar werkzaam als rijinstructeur. Geboren en getogen in Tilburg waar ik samen met mijn hond woon. De sociale vaardigheden die ik in de horeca heb opgedaan komen van pas bij jouw rijles. Ik zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de les. Met duidelijke uitleg en mijn tips transformeer jij in een bestuurder waar je u tegen zegt.

Iedere les zorg ik ervoor dat jij weer iets nieuws hebt geleerd. Het verkeer is zo variabel en dat gaan we samen ontdekken. Hoe gaaf is dat jij aan het einde van de rit je op iedere situatie kan aanpassen. Veilig vlot en zelfstandig dat zijn de toverwoorden.

Real-Wise Rijopleidingen

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Een proefles bij Real-Wise Rijopleidingen is gratis én zonder verplichtingen. Je ontvangt na afloop een advies op maat over je rijles pakket. Veel mensen willen op dit moment het rijbewijs halen. Onze rijschool werkt momenteel met een wachtlijst. Wil je weten wanneer je kunt starten met autorijlessen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze contact pagina. Uiteraard kun je ons ook direct bellen!